Hypnose Instituut Nederland

In dit artikel vind je meer informatie over Hypnose Instituut Nederland en mijn ervaring ermee.

Wat is Hypnose Instituut Nederland?

Hypnose Instituut Nederland is een Nederlands opleidingsinstituut waar je hypnose kan leren. Je kan er de opleiding tot hypnotherapeut volgen of één van de vele hypnose cursussen. 

Hypnose Instituut Nederland (HIN) is in 2006 opgericht door Edwin Selij. Het bedrijf zit gevestigd in de Kervelstraat 1 in Krommenie en bestaat uit een team van 17 personen. Edwin Selij zal je in de cursussen zien, maar voor de opleiding zijn er meerdere hypnose trainers die je hypnose gaan leren. Dat zijn:

Logo HIN - Hypnose instituut Nederland

Bij Hypnose Instituut Nederland kan je een officiële opleiding tot hypnotherapeut volgen. HIN is namelijk al sinds 2013 erkend door KTNO, wat staat voor Kwaliteit en Toetsing Natuurgericht opleidingen. Daarnaast is het ook erkend door BATC en CRKBO.

Community van Hypnose Instituut Nederland

Hypnose Instituut Nederland heeft een hele community achter zich. Op Facebook heeft het bedrijf maar liefst +15000 volgers. Daarnaast heeft de oprichter Edwin meer dan 29K volgers op Instagram en +11K abonnees op Youtube.

Daarnaast heeft Hypnose Instituut Nederland ook een community platform. Koop je een cursus of volg je de opleiding dan krijg je toegang tot deze online omgeving. Na het inloggen hierop kan je daar behalve de cursussen volgen ook in gesprek gaan met anderen via een soort forum.

Aanbod hypnose Instituut Nederland

Zelfhypnose seminar (24-25 september)

In het zelfhypnose seminar ,georganiseerd door Hypnose Instituut Nederland, vertelt Edwin Selij je alle stappen die nodig zijn om jezelf in hypnose te brengen. Samen met duizenden anderen ervaar je hoe deze staat is en wat je allemaal kan doen om jezelf te helpen of je verder te brengen met je doelen. Alle opbrengst gaat naar het goede doel.

Hypnotherapie opleiding

Hypno Principles is het eerste deel van de hypnotherapie opleiding die je kan volgen. Je leert daarin verschillende hypnosetechnieken om jezelf en anderen in hypnose te brengen. De opleiding duurt 6 maanden en als je je verder wilt verdiepen kan je bijkomende opleidingen Hypno Playground en Hypno Pathfinder volgen.

Hypnose cursussen bij Hypnose Instituut Nederland

Wil je niet meteen een volledige opleiding volgen dan kan je bij Hypnose Instituut Nederland ook terecht voor een kortere online cursus. Persoonlijk heb ik er veel van geleerd want ik heb al deze onderstaande cursussen gevolgd.

Wet van het logische gevolg

In de Wet van het logische gevolg leer je hoe je onbewuste conflicten in jezelf kan opsporen om deze vervolgens op te lossen. Deze cursus heeft hele duidelijke oefeningen waarbij je meteen resultaten kan boeken. Persoonlijk vond ik dit de meest interessante cursus van Hypnose Instituut Nederland. Ga op onderzoek uit waarom de wet van aantrekkingskracht niet voor jou werkt en wat jou onbewust tegenhoud je doelen te bereiken.

Zelfhypnose systeem 2.0

Wil je zelfhypnose leren dan kan je aan de slag met het Zelfhypnose systeem 2.0. Aan de hand van video’s krijg je eerst de uitleg en daarna steeds een demonstratie van Edwin. Zo weet je hoe je het ook zelf kan gaan toepassen.

Multidimensionele matrix methode

Bij MMM ga je op een meer spirituele manier met zelfhypnose aan de slag. Enkele zaken die aan bod komen: werken met je zelfbeeld, in gesprek met je onbewuste, channelen met lichtwezens, naar vorige levens, naar volgende levens en tussen de levens in. Door jezelf lichter te maken wordt het voor jou veel eenvoudiger om dingen af te roepen.

Flex the Fear Formula

Bij HIN kan je ook leren om van je angst of trauma af te geraken. In de Flex the Fear Formula leer je verschillende technieken zodat je geen of veel minder angst voelt bij wat jou nu tegen houdt om dingen te doen. Of het nu gaat om een spin buiten zetten, auto rijden, contact met (bepaalde) mensen,…

Gratis

Hypnose Mastery

Mp3 voor meer licht en liefde

Mijn ervaring met Hypnose Instituut Nederland (review)

Ik ben in contact gekomen met Hypnose Instituut Nederland doordat ik een interview met de oprichter zag. Zo ontstond ook mijn interesse voor hypnose en hypnotherapie. Ik ben dit bedrijf toen blijven volgen en een paar jaar later kocht ik er mijn eerste cursus. 

Doordat het geen saaie inhoud was en de leerstof op een leuke manier gebracht werd met veel humor vond ik het heel tof om te volgen. Hierdoor besloot ik achteraf ook meerdere cursussen te volgen.