Yvonne Thuijs helpt je met afvallen en ontspannen

Ontdek hier wie Yvonne Thuijs is, welke weg zijzelf heeft afgelegd van een gestresst naar een wenselijk leven en wat haar aanbod is.

Wie is Yvonne Thuijs?

Yvonne Thijs is NLP trainer en hypnose coach. Met haar bedrijf Brein Power specialiseert ze zich in afvallen en stoppen met roken. Ze is dan ook gespecialiseerd in de virtuele maagband, verslavingen en trauma’s.

Yvonne Thuijs heeft gratis sessies voor je

Wil je kennis maken met Yvonne Thijs of met haar programma’s dan kan je enkele gratis trainingen van haar volgen.

Zelfhypnose voor ontspanning

Voel je je vaak gestresst en heb je moeite met ontspannen? Download dan de gratis mp3 sessie ‘Zelfhypnose voor ontspanning’. Door deze te gaan beluisteren zal je de rust eindelijk terug door je heen voelen stromen.

Hypnose afslank sessie

Wil je een gezondere relatie met eten, je zelfzekerder voelen en stoppen met teleurstellingen? Dan kan je de gratis mp3 downloaden met een hypnose afslank sessie.

Webinar: virtuele maagband

In het webinar over de virtuele maagband ga je nieuwe inzichten krijgen over afslanken. Ben je het diëten moe en wil je wel stoppen met snaaien? Wil je hypnose hierbij een kans geven? Schrijf je dan in voor het gratis webinar. Je hebt de keuze uit enkele data wanneer het jou past.

Aanbod van Yvonne Thuijs

Na een gratis sessie kan je verder aan de slag met het aanbod van Yvonne Thuijs of je kan er meteen mee aan de slag als je serieus het belemmerde wilt aanpakken.

Online virtuele maagband programma

Met het online programma Virtuele maagband begeleid Yvonne Thuijs je in 49 dagen naar een slanker leven. Daarnaast zal je je – in tegenstelling tot een dieet – ook gezonder en gelukkiger gaan voelen.

In de eerste twee modules ga je aan de slag om een nieuwe mindset te krijgen. Je gaat denken zoals een slank persoon. In module 3 tot en met 7 gaat o.a. de virtuele maagband geïnstalleerd worden, ga je minder trek krijgen en ga je op tijd stoppen met eten. Je zal terug controle krijgen over wat, wanneer en hoe vaak je eet. Dit programma combineert NLP, EFT en hypnose technieken.

Stoppen met snaaien

4 mindset boost hypnose afslank sessies

Je krijgt toegang tot 4 hypnose sessies om je mindset te verbeteren en je te gaan voelen als een slank persoon. Zo zal je gezondere keuzes gaan maken en jouw onbewuste overtuiging opsporen die je nu tegenhoudt.

Zelfhypnose Nee zeggen

Veel mensen hebben het moeilijk om ‘nee’ te zeggen en te kiezen voor zichzelf. Wil je eerst nadenken voor je wel of niet ‘ja’ zegt en wil je leren om ‘nee’ te durven zeggen? Volg dan de zelfhypnose sessie om ‘nee’ te leren zeggen.

Zelfhypnose overvloed

Met deze video en audio kan je meer overvloed en rijkdom in je leven gaan ervaren.

Yvonne Thuijs persoonlijk

Yvonne is in Laren opgegroeid en woont sinds 2000 in Emmen. Ze heeft behalve een dochter en een zoon ook een kleindochter.

Relaties

Qua overtuiging had ze het idee dat ze steeds verkeerder mannen aantrok wat dan uiteraard ook gebeurd. Haar liefdesgebied zag er alles behalve rooskleurig uit. Zonder partner voelde ze zich heel vrij. Met een partner was het steeds veel pijn. Ondanks dat er dan iemand bij haar was voelde ze zich heel eenzaam. Dit zorgde voor heel tegenstrijdige gevoelens. Samen zijn lukte niet, maar alleen zijn ook niet.

Werk

Ook op werkgebied liep het niet zoals het moest. Ze werkte extreem hard aan haar eigen kinderkledinglijn en dat voor een gemiddeld salaris. Haar kinderen waren altijd de inspiratie hiervoor geweest, maar toen ze opgroeiden besloot ze ermee te stoppen. 

Op een kantoorbaan voelde ze zich erg gevangen terwijl ze net op zoek was naar vrijheid. 

Ze was een alleenstaande moeder die steeds maar doorging en keihard aan het werk was. Het leek alsof ze alles goed voor elkaar had. Toch had ze een opgejaagd gevoel omdat ze nooit rust nam. Waarvoor het kwam dat ze nooit stopte met werken, wist ze niet, ze deed dit gewoon.

Yvonne Thuijs hypnose

Verandering

Ze had reeds een opleiding natuurgeneeskunde gevolgd. Met een astroloog als vader was ze al van kind af aan met spiritualiteit in contact gekomen.

Toch voelde ze in haar geen voldoening en had het gevoel dat er iets miste in haar leven. Ze sloeg een NLP boek open dat ze 15 jaar eerder van een vriend kreeg en ging toen allerlei NLP opleidingen volgen. Bij één bepaalde NLP techniek werd het haar ineens helder. De pijn verdween hiermee en dit veranderde haar hele leven. Daarna ging ze ook aan de slag met hypnose.

Deze jarenlange ellende wil ze andere mensen besparen en daardoor wil ze heel veel waarde en kennis meegeven in haar trainingen. Zo kan je zelf evenwichtig en gelukkig worden zonder dat dat afhankelijk wordt van wat mensen in je omgeving doen.

Opleidingen en erkenningen

Yvonne volgde eerst een opleiding sportmasseur en een HBO studie natuurgeneestkunde. Daarna volgde ze nog heel wat opleidingen om haar kennis verder te vergroten. 

Bij UNLP volgde ze vier opleidingen en behaalde hierbij de bijbehorende certificaten:

  • Internationaal gecertificeerd NLP Trainer
  • NLP coaching lichtaamsgerichte coach
  • NLP practioner
  • NLP master practitioner

Bij Hypnose Instituut Nederland heeft ze haar kennis opgebouwd over hypnose en hier behaalde ze 2 certificaten:

  • Hypnose basic practitioner
  • Hypnose master practitioner

Verder behaalde ze nog 2 bijkomende certificaten:

  • Deugden trainer
  • Geboorte in kaart practitioner

Yvonne is aangesloten bij Hypnose Zorg. Dit is een boekingsplatform waar je een afspraak kan maken met de beste hypnose coaches.

Wil je aan de slag met een cursus van Yvonne Thuijs of wil je een van haar gratis te downloaden sessies volgen, neem dan zeker een kijkje op haar website.