Hypnose mp3’s voor toegankelijke zelfhypnose

Wil je niet meteen een hele hypnose opleiding of cursus volgen? Wil je toch graag op een laagdrempelige manier aan de slag met hypnose? Dan kan je een hypnose mp3 downloaden en beluisteren.

Wat zijn hypnose mp3?

Een hypnose mp3 is een zeer toegankelijke manier om met hypnose aan de slag te gaan. Je kan deze bestellen en de audio vervolgens downloaden. Een hypnose mp3 kan je zowel op je telefoon als op je computer beluisteren. 

Bij een hypnose mp3 heb je een begin om je in de hypnotische staat te brengen. Dit wordt gevolgd door bepaalde suggesties. Afhankelijk welk thema jij gekozen hebt zal je hier dus andere suggesties te horen krijgen. Na deze suggesties is er een eindstuk om je fris terug uit de hypnose te halen.

Zelfhypnose audio mp3’s

Op deze pagina bieden we je een overzicht aan van hypnose mp3’s die er te vinden zijn. We zullen deze pagina dan ook regelmatig updaten. We zullen ze zowel opsplitsen per thema als per hypnotherapeut. Zo kan je makkelijk vinden naar wat je op zoek bent.

Gratis hypnose mp3’s

Deze zelfhypnose mp3’s kan je geheel gratis downloaden.

Hypnose mp3 om af te vallen

Hypnose mp3 voor ontspanning

Als je het moeilijk vind om jezelf te ontspannen dan kan een mp3 hierbij heel goed helpen. Zoek een rustig plekje en kom heerlijk tot rust.

Hypnose mp3 voor meer zelfvertrouwen

Hypnose mp3 om goed te slapen

Hypnose mp3 bij angst

Mp3’s van Edwin Selij van HIN

Edwin Selij van Hypnose Instituut Nederland heeft enkele mp3’s ingesproken. Hierbij kan je de doelen behalen die je wenst.

Hypnose mp3’s van Rosalie van Gils van Bureau breinfijn 

Rosalie van Gils heeft meerdere mp3 gemaakt om je zelfhypnose te vergemakkelijken.

Mp3’s van Yvonne Thuijs van Brein Power

Yvonne Thuijs is gespecialiseerd in afvallen. Ze heeft dan ook een afslank sessie voor je klaar staan.

Mp3’s van Martijn Regelink

Martijn Regelink heeft twee audio’s ingesproken. Hierbij combineert hij meditatie met hypnose waardoor het effect sterker zal zijn en je meer rust gaat ervaren.

Hypnose mp3 beluisteren

Tips bij het beluisteren van zelfhypnose mp3’s

Om zoveel mogelijk resultaat te behalen met jouw gedownloade mp3 hebben we enkele tips voor je.

Meldingen uit

Om in hypnose te komen is het belangrijk dat je niet gestoord wordt. Zorg er dus voor dat je telefoon uit staat. Gebruik je je je telefoon om de mp3 te beluisteren, zet deze inkomende oproepen en meldingen uit zodat je niet afgeleid wordt.

Zoek een rustige plek op

Om in hypnose te komen is het belangrijk dat je je kan ontspannen. Dat wordt wat moeilijker als je je in een drukke of rumoerige plek bevindt. Ga daarom in een kamer zitten waar je je het jezelf makkelijk kan maken en waar je niet gestoord wordt door andere mensen.

Zet een koptelefoon op

Een koptelefoon gebruiken is niet per se nodig als je een hypnose mp3 opzet, maar het versterkt de werking wel. Je hoort de stem (en eventuele extra hypnose muziek) veel beter, bovendien laat je je zo minder afleiden door omgevingsgeluiden.

Beluister de mp3 meermaals

Heb je na het beluisteren van de mp3 niet meteen resultaat? Geen probleem, je kan deze zo vaak beluisteren als je wil. Door dat te doen zal je merken dat het steeds beter gaat werken. Je kan er een vast moment voor inplannen. Bijvoorbeeld elke ochtend, ’s avonds in je bed of wanneer het jou het beste uitkomt.