Sarina Baas

Ontdek hier wie Sarina Baas is en hoe zij je met haar programma’s van emotie-eten kan af helpen.

Wie is Sarina Baas?

Sarina Baas is een hypnotherapeut en coach die mensen helpt om te stoppen met snaaien en emotie-eten.

Vrouwen helpen met het stoppen van emotie-eten

In haar praktijk kreeg ze veel vrouwen over de vloer die maar al te graag wilden stoppen met snaaien en emotie-eten. Toch lukte het hen niet. Ze wisten wel dat ze gezonder moesten eten, maar iets in hen hield hen tegen.

Sarina is goed naar deze vrouwen gaan luisteren om er zo achter te komen wat ze zoal denken. Door deze patronen te ontdekken werd het duidelijk hoe ze dit destructieve gedrag kan beëindigen.

De hoofdreden van overgewicht is vaak emotie-eten. Daardoor richt Sarina zich hier helemaal op. Als je dat stuk kan oplossen wordt afvallen een heel stuk makkelijker.

Ze hielp de afgelopen 5 jaar al meer dan 5000 vrouwen om emotie-eten de baas te worden.

Persoonlijke verhaal

Sarina zelf had nooit overgewicht, maar toch zat het aan de binnenkant nooit goed. Ze kreeg gewrichtsproblemen op haar 40e waardoor ze zelfs haar boodschappen niet meer kon doen. 

Daarna kreeg ze nog allerlei andere lichamelijke klachten zoals een hoge bloeddruk, problemen met haar nieren,…

Ze zorgde er in haar praktijk in Puiflijk voor dat vrouwen konden afvallen met hypnotherapie maar had er niet aan gedacht om dat voor haar eigen problemen te gebruiken. 

Toen het kwartje viel en ze haar eigen mindset ging aanpassen door het gebruik van hypnose, ging ze zich steeds beter voelen.

Aanbod Sarina Baas

Sarina hielp in haar praktijk heel wat vrouwen om makkelijker af te vallen. Maar ze wilde graag meer vrouwen kunnen helpen en daarvoor heeft ze enkele online programma’s ontwikkelt.

Reset your mind

Het programma Reset your mind zorgt ervoor niet alleen voor dat je eindelijk je streefgewicht gaat behalen, maar dat je dat ook kan behouden.

Je hoeft geen dieet meer te volgen maar je gaat je manier van denken over eten veranderen, waardoor je automatisch anders gaat eten.

Reset your mind om af te vallen - programma van Sarina Baas

Na inschrijving kan je onmiddellijk beginnen met dit online programma. Je kan de videotraining en audio-sessies beluisteren om zo een gezond eetpatroon te krijgen door het veranderen van je brein.

Behalve het behalen van je streefgewicht ga je nog meer voordelen ervaren zoals meer zelfvertrouwen, plezier in het leven, je beter in je vel voelen, gezonder worden en controle over het eten in plaats van omgekeerd.

Stop de snack-verslaving – 30 dagen challenge

In deze 30 dagen challenge ga je leren om te stoppen met snacken en snaaien. Door deze zelfhypnose hoef je geen honger te leiden en laat je de snacks zonder probleem staan.

Gratis producten van Sarina Baas

26 tips tegen emotie-eten (ebook)

In dit ebook van Sarina Baas krijg je maar liefst 26 tips mee waardoor je weet hoe je je emotionele eetbui binnen enkele minuten onder controle kan krijgen.

26 tips tegen emotie eten

Definitief gewichtsverlies (webinar)

In dit webinar deelt Sarina je haar drie stappen waardoor het je makkelijk zal gaan om af te vallen. Geen snel dieet, maar blijvende resultaat. Na dit webinar weet je waarom het je tot nu toe niet gelukt is om op je streefgewicht te komen en hoe je de vicieuze cirkel van emotie-eten kan stoppen.