NLPro Training – Bekijk het volledig aanbod

Op deze pagina vind je meer info over NLPro Training, wat bieden ze aan en wie zit er achter?

Wat is NLPro training?

NLPro Training is een training en coaching centrum dat zich richt op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze werken met methodes zoals NLP, hypnose en systemisch werken en bieden een veilige omgeving waarin deelnemers kunnen groeien en leren. 

Hun motto is ‘Investeer in jezelf. Leef je vrij.’ en ze willen mensen inspireren om nieuwe inzichten en technieken voor positieve verandering te ontdekken. Ze zien dat angst en gebrek aan verbinding de wereld kleiner maken en dat de oplossing begint bij communicatie vanuit het hart. 

NLPro Training ziet het als hun missie om mensen naar een toekomst van hoop en liefde te begeleiden. Hun team bestaat uit Jack Smit, Linda Commandeur en Petra Zijderveld.

logo NLPro Training

Aanbod NLPro Training

NLPro Training biedt opleiding aan in de categorieën hypnose, NLP en systemisch. Laten we beginnen met de hypnosedraining.

Hypnose

De Hypnose Practitioner training van NLPro-Training, die wordt gegeven door hypnose Master Trainers Linda en Jack, is ontworpen om deelnemers de meest effectieve en krachtige veranderingstechnieken te leren die gebruikt worden in hypnose. 

De hypnose opleiding wordt gegeven volgens de internationale WHO-standaard en is geschikt voor coaches die op zoek zijn naar krachtigere hypnosetechnieken en die op een dieper onbewust niveau willen werken. 

Een basiskennis van NLP is vereist, maar als je ook je NLP Master Practitioner certificaat hebt behaald, kun je direct aan de slag in je eigen praktijk als coach. 

De training is verdeeld over 13 dagen en omvat 2 uur thuisstudie per week, met maximaal 12 deelnemers en inclusief elke dag een verse lunch. 

NLP trainingen

Bij NLPro Training bieden ze verschillende opleidingen aan op het gebied van NLP. 

NLP Proeverij

Een van de populaire opleidingen bij NLPro Training is de ‘NLP’-proeverij. Deze avond is bedoeld voor diegenen die beter begrip willen krijgen van de basisprincipes van NLP en hoe ze deze kunnen toepassen.

NLP 3-daagse

Wil je je wat meer verdiepen dan kan je deelnemen aan de NLP 3-daagse. Als je geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van meer zelfbewustzijn en persoonlijke groei, dan is trainen in een kleine groep bij een NLP-trainingsbureau misschien wel iets voor jou. Bij deze vorm van training staat persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing centraal en wordt er gewerkt aan zowel zakelijke als persoonlijke doelen.

Een belangrijk voordeel van het trainen in een kleine groep is dat er meer persoonlijke aandacht kan worden gegeven aan de deelnemers. Bij NLPro Training is er een maximum van 12 personen per groep, waardoor er voldoende ruimte is voor individuele begeleiding. Bovendien word je begeleid door twee gecertificeerde NLP trainers, die veel ervaring hebben in het werken met NLP-technieken en -methoden.

De trainingen bij NLPro Training zijn volledig verzorgd en inclusief naslagwerk, zodat je thuis nog eens rustig door de stof kunt gaan. Daarnaast zijn de trainingen praktisch en direct toepasbaar, waardoor je direct aan de slag kunt gaan met de opgedane kennis en vaardigheden. Dit geeft je direct een aantal praktische tools waarmee je veranderingen in jezelf en je omgeving kunt bewerkstelligen.

Een ander belangrijk voordeel van het trainen in een kleine groep is dat je direct effect zult ervaren van verandering op jezelf. Door de persoonlijke begeleiding en de praktische aanpak, kun je snel resultaten behalen en meer zelfbewustzijn ontwikkelen. Hierdoor ben je beter in staat om jezelf te ontwikkelen en je doelen te bereiken, zowel zakelijk als privé.

NLP Practitioner

Voor degenen die al een basiskennis hebben van NLP, biedt NLPro Training ook geavanceerde cursussen aan. Een voorbeeld hiervan is de ‘NLP Practitioner Training’ en de NLP Practitioner Master training.

De NLP Practitioner Training bij NLPro Training is bedoeld voor mensen die zich willen ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. De training wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 10 personen en duurt 20 dagen. Tijdens de training leer je de basisprincipes van NLP en maak je kennis met verschillende technieken en methoden. De focus ligt op praktische toepasbaarheid, zodat je de opgedane kennis en vaardigheden direct kunt gebruiken in je dagelijkse leven en werk. Na afloop van de training ontvang je een internationaal erkend NLP Practitioner certificaat.

NLP Master Practitioner

De NLP Master Practitioner Training bij NLPro Training is bedoeld voor mensen die hun kennis en vaardigheden op het gebied van NLP verder willen ontwikkelen en verdiepen. De training duurt 20 dagen en wordt gegeven in kleine groepen. Tijdens de training leer je geavanceerde NLP-technieken en -methoden en maak je gebruik van persoonlijke cases en ervaringen. De focus ligt op het integreren en toepassen van NLP op een hoger niveau, zowel persoonlijk als professioneel. Na afloop van de training ontvang je een internationaal erkend NLP Master Practitioner certificaat.

Pad van ontplooiing

Het Pad van Ontplooiing biedt korte en losse NLP-modules die ideaal zijn voor de zakelijke markt en voor mensen die niet de tijd, het geld of de motivatie hebben voor een volledige NLP-opleiding. Deze modules zijn overzichtelijk en effectief en bieden de vrijheid om te kiezen welke module je wilt volgen op je eigen tempo. Ze bieden trainingen van korte duur, stap voor stap en financieel behapbaar. De voordelen zijn onder andere kleine en gezellige groepen, een praktische aanpak en het ontvangen van certificaten.

NLPro Training en Judith DeLozier 

NLPro training heeft een tweedaags programma georganiseerd met  Judith DeLozier. Judith is één van de grondleggers van NLP en een gerenommeerde trainer op het gebied van NLP. Ze heeft meer dan 45 jaar ervaring in het werken met NLP en heeft samen met John Grinder en Richard Bandler de eerste bouwstenen van de NLP-modellen gelegd.

Opleiding systemisch coachen

De opleiding Systemisch Coachen helpt mensen om veranderwerk toe te passen op het diepste niveau van een systeem, de ‘onderstroom’. De opleiding leert cliënten en coaches hoe verborgen patronen, belemmeringen en dynamieken op te sporen en op te lossen, met behulp van systemisch coachen en opstellingen. De opleiding behandelt ook de innerlijke houding van de coach, de dynamiek en lichaamstaal van cliënten, en hoe je een representant begeleidt. Deze opleiding is bedoeld voor mensen die hun vaardigheden als coach, begeleider, mediator of psycholoog willen verbeteren, en die in hun professionele of persoonlijke ontwikkeling willen groeien.

Je kan ook eerst meedoen met een opstellingsdag om dit alvast te ervaren.

Met opstellingen kun je veel bereiken en op verschillende manieren inzetten. Door opstellingen toe te passen krijg je inzicht in de verschillende systemen waarop deze kennis toepasbaar is. Ervaar dus zelf wat opstellingen kunnen betekenen en ontdek de diverse toepassingsmogelijkheden ervan.

Gratis producten van NLPro Training

Regelmatig publiceert NLPro Training, het NLPro-Magazine, waarin ze nieuwe ontwikkelingen op het gebied van NLP en hypnose delen.

NLP en hypnose magazine van NLPro Training, gratis te downloaden

Het magazine bevat informatieve artikelen, praktijkvoorbeelden en verhalen van deelnemers van NLP-trainingen. Het biedt de nieuwste ontwikkelingen over het werken met de hersenen en meer. Het magazine is gratis en biedt genoeg interessante artikelen om op de hoogte te blijven van de wereld van NLP en hypnose.

Alle cursussen bij NLPro Training worden geleid door deskundige trainers die veel ervaring hebben in het werken met NLP-technologieën. De cursussen zijn praktijkgericht en bieden deelnemers de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen met NLP-tools en -technieken.

Kortom, als je op zoek bent naar een professionele opleiding op het gebied van NLP, is NLPro Training zeker de moeite waard om te overwegen. Met een breed scala aan cursussen en deskundige trainers, biedt NLPro Training een uitstekende kans om je kennis en vaardigheden op het gebied van NLP te verbeteren.