Simone Heerooms: de weg naar een schaamteloos fantastisch leven

Wil je graag patronen doorbreken, jezelf op nummer 1 zetten en vol vertrouwen je eigen leven leiden? Maak kennis met Simone Heerooms, een ervaren hypnotherapeut en mindset coach die mensen begeleidt op hun reis naar persoonlijke groei en transformatie. 

Maar wie is Simone Heerooms en welke weg heeft zij afgelegd om te komen waar ze nu is? In dit artikel ontdek je meer over haar, haar achtergrond en expertise, en waarvoor je bij haar terecht kunt. Of je nu vastzit in belemmerende patronen, wilt afrekenen met onrust en spanning, of simpelweg een schaamteloos fantastisch leven wilt leiden, Simone Heerooms kan je helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Wie is Simone Heerooms?

Simone Heerooms, is een een hypnotherapeut en expert in het begeleiden van mensen naar een leven dat ze verdienen. Verder is ze ook docent bij Hypnose Instituut Nederland.

Simone de hypnotherapeut

Tijdens de periode dat ze afscheid nam van haar baan, ontdekte Simone de kracht van hypnotherapie, nadat haar oudste kind onder behandeling was voor chronische buikpijn. Ze zag hoe hypnotherapie haar kind hielp bij het omgaan met de pijn en het herstellen van de balans in zijn lichaam. 

Dit inspireerde haar om ook zelf naar een hypnotherapeut te gaan en de dingen die haar in de weg zaten op te lossen. Ze was verwonderd hoe snel dit effect op haar had. Ze besloot dat dit was wat ze zelf wilde doen en volgde een opleiding tot hypnotherapeut.

Door haar eigen ervaringen en haar training als hypnotherapeut helpt ze nu anderen om hun innerlijke kracht te ontdekken en positieve veranderingen in hun leven te maken. Ze staat mensen bij om belemmerende overtuigingen te overwinnen, met stress om te gaan en persoonlijke doelen te bereiken.

Met haar kun je rekenen op 1-op-1 coaching van topkwaliteit, waarbij ze je ondersteunt bij het ontdekken van je innerlijke kracht en het bereiken van je persoonlijke doelen. 

Met haar online programma’s, sociale en offline events wil ze anderen aan te moedigen om zonder schaamte te leven. Ze gelooft dat het essentieel is om jezelf op de eerste plaats te zetten, je eigen behoeften serieus te nemen en jezelf toe te staan te stralen.

Naast haar werk als hypnotherapeut en het aanbieden van het online programma, draagt Simone haar kennis en ervaring ook over als docent bij het Hypnose Instituut Nederland.

Simone persoonlijk

Simone Heerooms is een voormalige medewerker in het financiële bedrijfsleven die na jaren van reorganisaties en een groeiend gevoel van ontevredenheid besloot naar haar lichaam te luisteren en voor zichzelf te kiezen.

Ze had altijd last van vage kwaaltjes en had moeite om het hoge tempo vol te houden: man, kinderen, haar baan, sporten en alle ballen hoog houden. Dat gevoel van “ik ben gewoon niet goed genoeg” zat haar dwars.

Op een bepaald moment in haar leven, dat echt een keerpunt bleek te zijn, vroeg ze eindelijk om hulp en veranderde ze haar manier van denken. Ze zei de financiële wereld vaarwel en koos voor zichzelf. 

Als onderdeel van haar eigen transformatie heeft Simone haar dieet aangepast en is ze gezonder gaan eten. Ze begon ook met yoga en meditatie, en dat heeft haar echt geholpen om meer rust en ontspanning te vinden. Maar weet je wat het allerbelangrijkste is? Simone heeft haar mindset positief veranderd. Ze heeft geleerd om meer van zichzelf te houden, om keuzes te maken die goed voelen en om in balans te blijven.

Nu geniet Simone echt van het leven. Ze voelt zich gewaardeerd en geliefd, en ze neemt haar eigen behoeften serieus.

Simone Heerooms is gewoon zo’n inspirerend voorbeeld van iemand die eindelijk eens naar die innerlijke stem heeft geluisterd en haar leven op een waanzinnige manier heeft omgegooid. Het laat echt zien hoe belangrijk zelfzorg is, hoe je mindset alles kan veranderen en hoe hypnotherapie een geweldige tool kan zijn voor persoonlijke groei en welzijn.

Schaamteloos fantastisch - Simone Heerooms

Aanbod Simone Heerooms

Bij Simone kan je terecht voor diepgaande 1-op1 coaching met het traject Schaamteloos doorbreken. Verder kan je ook terecht voor 2 laagdrempeligere opties zoals het online programma Schaamteloos fantastisch en het live event Schaamteloze ME-time.

Voor hypnotherapeuten heeft Simone samen met Bart de workshop Maak van je live sessie een hit: Snelle inducties, verdiepers en fenomenen,

1-op-1 coaching: Schaamteloos doorbreken

In dit traject van hypnocoaching word je begeleid om je vastgelopen patronen te doorbreken. Je krijgt de kans om het echte probleem onderliggend aan je huidige problemen te ontdekken en los te laten. Het doel is om in the lead te zijn van je eigen leven, je te focussen op jezelf en keuzes te maken die goed zijn voor jou. Je zult rust, ruimte, energie en vertrouwen ervaren, en weer kunnen genieten. Het traject bestaat uit 5 sessies waarin je samen met Simone op ontdekkingsreis gaat. Met humor begeleid ze je tot mooie transformaties.

Als je klaar bent om je vastgelopen patronen te doorbreken en jezelf op nummer 1 te zetten, kun je je aanmelden voor het traject.

Schaamteloos fantastisch (online programma )

In het programma “Schaamteloos Fantastisch” krijg je gedurende 26 weken tools aangereikt om jezelf fantastisch te voelen en op een eigen manier om te gaan met alles wat het leven te bieden heeft. 

Het programma richt zich op het luisteren naar jezelf, het creëren van bewustzijn en het maken van persoonlijke transformaties. Door jezelf op de eerste plaats te zetten, ervaar je meer energie, geniet je van de dingen om je heen en maak je keuzes die goed voelen voor jou. 

  1. Welkom bij Schaamteloos Fantastisch
  2. Jouw brein is geniaal
  3. Waar wil jij naar toe? 
  4. Inzicht in jezelf
  5. Me, Myself and I
  6. Je Binnenwereld = je Buitenwereld.
  7. Jouw Mind Café 
  8. Buiten je comfortzone is waar de Magie is
  9. Op avontuur in je onbewuste
  10. Jij bepaalt. Droom je toekomst

Simone heeft zelf een vergelijkbaar proces doorlopen en biedt zowel persoonlijke ervaring als professionele kennis aan om je te begeleiden. 

Het programma is ontworpen om je in je eigen tempo en comfort vanuit huis te volgen. Het doel is om jezelf op nummer één te zetten en je schaamteloos fantastisch te voelen. Het programma is geschikt voor mensen die onrust ervaren, laag in energie zitten, zich laten meeslepen door dagelijkse beslommeringen, constant bezig zijn met anderen en moeite hebben om voor zichzelf te kiezen.

Event: Schaamteloze me-time

Kom en ontdek een dag van schaamteloze ME time! Hoe vaak gun je jezelf zo’n dag die helemaal om jou draait? Een dag waarop je kunt doen waar jij zin in hebt, zonder rekening te houden met anderen. Als je je niet eens kunt herinneren wanneer je voor het laatst zo’n dag hebt gehad, dan is het hoog tijd om mee te doen aan dit evenement.

Je gaat leren hoe je ruis (zoals onrust, lage energie, spanning, dagelijkse beslommeringen, en de druk om aan alle verwachtingen te voldoen) kunt elimineren en ruimte kunt creëren voor jezelf.

Het begint met luisteren naar jezelf, op alle niveaus: je gedachten, emoties, lichaam en intuïtie. Op de “Schaamteloze ME time” dag ga je samen met gelijkgestemden op ontdekkingsreis.

Deze dag is voor jou als je nieuwsgierig bent naar je eigen mogelijkheden en verlangt om jezelf op nummer 1 te zetten. Het is tijd om volop van jezelf te genieten en te ontdekken wat jij wilt. Sta jezelf toe om deze onvergetelijke ervaring mee te maken.

Kom en ontdek jouw schaamteloze ME time!

Voor therapeuten: Maak van je live sessies een HIT 

Ben je klaar om je live hypnotherapie vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je dan nu in voor deze exclusieve masterclass en ontdek de geheimen achter succesvolle live sessies. Leer krachtige tools en technieken om fysiek werken naadloos te integreren en verbeter je vermogen om cliënten te verwonderen en te begeleiden.

Simone Heerooms dompelt je samen met Bart van Tienhoven onder in een wereld van praktische tips en diepgaand kennis. Ontdek hoe je zelfverzekerd en vol vertrouwen live sessies kunt uitvoeren, terwijl je de juiste staat van zijn bereikt en de juiste inducties, verdiepers en fenomenen toepast. Leer hoe je een veilige en vertrouwde omgeving creëert voor je cliënten, terwijl je je eigen comfort en zekerheid vergroot.

Of je nu al online hypnotherapie hebt geleerd of bezig bent met een opleiding, deze masterclass is de ideale gelegenheid om je vaardigheden uit te breiden en te verfijnen. Hierdoor kunnen je cliënten diepgaande en transformerende resultaten ervaren.

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de Live Masterclass. Verbeter je zelfvertrouwen, verrijk je toolbox en creëer sessies die een blijvende impact hebben op je cliënten. Schrijf je nu in en maak van je live sessies een hit!

Gratis producten van Simone Heerooms

Zelfscan: zet jij jezelf op nummer 1?

Hoe belangrijk vind jij jezelf eigenlijk? Leef je het leven op jouw manier? Zet je jezelf écht op de eerste plaats? Niet alleen af en toe, maar elke dag opnieuw? Dus niet een sporadisch sportsessie of een langverwachte afspraak met vrienden, maar echt voor jezelf kiezen in je dagelijkse leven. 

Waarschijnlijk denk je nu: “Hoe dan? Met mijn drukke schema van werk, gezin, huishouden en alles wat er op mijn pad komt.” Er is altijd wel iets dat ervoor zorgt dat je jezelf steeds onderaan je to-do lijstje zet, als je er al op staat. Je richt je volledig op anderen en je omgeving.

Wanneer je jezelf op nummer 1 zet, zorg je goed voor jezelf. En wanneer je goed voor jezelf zorgt, kun je er ook zijn voor anderen. Je kunt genieten van het leven met rust, ruimte, energie en zelfvertrouwen. Maar zelfzorg is daarvoor het begin; op alle gebieden: mentaal, fysiek, emotioneel en misschien zelfs spiritueel.

De zelfscan kan je helpen om bewust te worden van hoe goed je eigenlijk voor jezelf zorgt en of je jezelf echt op de eerste plaats zet. Ben je nieuwsgierig naar de zelfscan? Het is tijd om voor jezelf te kiezen en te ontdekken hoe je jezelf op nummer 1 kunt zetten.

Conclusie

Met haar 1-op-1 coaching, het online programma “Schaamteloos Fantastisch” en haar rol als docent bij het Hypnose Instituut Nederland, heeft ze een missie om anderen te helpen hun volle potentieel te realiseren en schaamteloos fantastisch te leven. Als je klaar bent om jezelf op de eerste plaats te zetten en een leven van vervulling en succes na te streven, is Simone de persoon die je moet contacteren.