Martijn Regelink

Ontdek hier wie Martijn Regelink is, welke weg hij zelf heeft afgelegd tot hypnotherapeut en waarvoor je bij hem terecht kan.

Wie is Martijn Regelink?

Martijn Regelink is hypnotherapeut en NLP coach. Hij help mensen bij het losmaken van mentale lagen, belemmerende overtuigingen, gevoels- / emotionele lagen of energetische lagen. Zo kunnen zijn cliënten steeds meer zichzelf zijn.

Hij heeft zijn eigen methode transformatieve therapie ontwikkeld waarbij hij grondig met je aan de slag gaat om een volledige transformatie op onbewust niveau teweeg te brengen.

Daarnaast hij hij gespecialiseerd in stoppen met roken en hypnotische maagverkleining.

Martijn Regelink

Martijn de hypnotherapeut

Doordat Martijn met hypnotherapie en NLP bezig was kwam hij ook in aanraking met Sjamanisme. De lang vergeten healingsmethoden ging hij zich eigen maken om nu aan het westen over te brengen. Hoe zweverig het ook klinkt toch heeft Martijn Reglink ervoor gezorgd door de combinatie te gebruiken om het down-to-earth, laagdrempelig en heel nuchter aan te pakken.

Naast zijn eigen praktijk is Martijn Relelink ook hypnose trainer bij Hypnose Instituut Nederland. Daar geeft hij les aan wel 150 mensen per keer.

Martijn persoonlijk

Martijn Regelink is getrouwd, heeft twee kinderen en een hond. Hij woont in Ruurlo in de provincie Gelderland. Daar is hij ook opgegroeid.

Van retail via NLP naar hypnose

Hij begon zijn carriere in de retail. Als kleine jongen al vond hij het leuk om in de winkel van vrienden van zijn ouders te vertoeven.  Hij werkte eerst bij Fixet en daarna 13 jaar bij Praxis. Hij had er veel contact met mensen en vond het prachtig als hij mensen zag die groeiden. Voor zijn werk was hij in een opleiding waar hij een eerste kennismaking met NLP deed en hij wist meteen ‘dit is iets voor mij, hier wil ik meer mee’.

Na 8 jaar ging Martijn zich verder verdiepen in NLP en dan vooral de pragmatische manier. Hij leerde Robin Stevens kennen wiens werk leunt tegen dat van Richard Bandler. Martijn volgde een NLP practitioner en daarna NLP master practitioner opleiding. Hierdoor werd hij zo enthousiast dat hij graag verandereingen bij mensen teweeg wilde gaan brengen.

NLP en hypnose hangen hard samen, dus ging Martijn zich verdiepen via de hypnotherapie opleiding van Edwin Selij.

Martijn Regelink logo

Aanbod Martijn Regelink

Je kan bij Martijn terecht als je graag zelf wat aan je leven wilt veranderen. Daarnaast kan je als therapeut ook bij hem terecht om Stoppen met roken via hypnose te leren.

Transformatieve Therapie

Bij Transformatiee therapie ga je tot de kern van je probleem komen om het daar op onbewust niveau te veranderen. Dit door gebruik van een combinatie van hypnotherapie, NLP en energetische therapie.

Je kan voor transformatieve therapie kiezen:

 • Stoppen met roken
 • Afvallen
 • Depressie
 • Burn-out
 • Alergieën
 • Angsten en fobieën
 • Onzekerheid

Wil je een hele omslag maken en het maximale uit je leven halen? Dan kan je gaan voor het traject van transformatieve therapie. Martijn Regelink maakt een persoonlijk plan van aanpak voor jou. Verder ga je doelen bepalen, overtuigingen transformeren.

Er zijn drie pakketten waaruit je kan kiezen: goud, diamant of platina. Het eerste pakket bevat 12 sessies, het tweede 18 en het laatste is onbeperkt tot je volledige transformatie rond is. Martijn voorziet zelf een hele mooie garantie.

Voor als je wilt stoppen met roken

Martijn Regelink is gespecialiseerd in Stoppen met roken en heeft een slagingspercentage van maar liefst 86,%. Je kan bij hem terecht voor 1-op-1-sessies. Daarnaast biedt hij ook het voordeligere en toegankelijke online traject aan. In dit maandtraject ga je aan de slag met een werkboek, video’s en audio. Het zal ervoor zorgen dat je geen drang meer hebt naar sigaretten.

Stoppen met roken masterclass, voor de therapeut

De Stoppen met roken masterclass is gericht op therapeuten die een hoger slagingspercentage willen behalen.

Deelnemen aan de stoppen met roken masterclass kan op twee manieren. Ofwel online maar wel Live via Zoom. Het grote voordeel hierbij is dat je live ook interactie kan hebben. De andere manier is via e-learning. Je bekijkt dan de video van een eerder opgenomen masterclass.

Gratis producten van Martijn Regelink

Wil je eerst kennismaken met Martijn dan kan je één van zijn gratis producten downloaden. Zo weet je al snel of deze persoon je ligt.

Door te mediteren zal je je veel rustiger voelen en ga je meer tot jezelf komen. Hierdoor kan je energie omhoog, ga je je beter kunnen concentreren en wordt je geheugen ook beter. Door de combinatie van meditatie en hypnose zal je veel meer resultaten ervaren.

Een hele toegankelijke manier om in contact te komen met Martijn is door het downloaden van één van zijn hypnose mp3’s.

Op de pagina waar je de meditatie gratis kan downloaden kan je ook gebruik maken van de hypnotherapie audiosessie. Voor een bedrag dat veel minder kost dan een fysieke sessie kan je al aan de slag.

Certificeringen en diploma’s van Martijn Regelink

 • Diploma NLP practitioner en master practitioner via Robin Stevens
 • Diploma Hypnose practitioner en master practitioner en hypnotherapeut bij Hypnose Instituut Nederland
 • Psycosociale basiskennis bij NOGG
 • Advanced Schientific Hypnosis, EEG Neurofeedback en Emotion Repacement Therapy bij Tom Silver
 • Als trainier ingeschreven bij CRKBO
 • Stoppen met roken masterclass is geaccrediteerd als HBO bijscholing door het KTNO