Nico Jacobs

Ontdek hier wie Nico Jacobs is, welke weg hij zelf heeft afgelegd tot hypnotherapeut en waarvoor je bij hem terecht kan.

Wie is Nico Jacobs?

Nico is zowel bekend als hypnotherapeut als Aikido instructeur. Hij vindt dat beide veel overeenkomsten hebben en combineert regelmatig de kennis van beide.

Nico, de hypnotherapeut

Nico Jacobs is toevallig met hypnotherapie in aanraking gekomen. Hij volgde een studie gewichtsconsult en daar kwam hij in gesprek met een hypnotherapeut. Nico vond dit zo interessant dat hij zelf een opleiding hypnotherapie ging volgen.

Hij behaalde zijn diploma als hypnotherapeut en daarna ook als master. In 2017 startte hij zijn eigen praktijk Hypnotherapie Jacobs waarin hij mensen helpt met allerlei problemen.

Naast zijn eigen praktijk is Nico Jacobs ook hypnose trainer bij Hypnose Instituut Nederland.

Daarnaast is Nico ook shamanic trainer van de BUR Methode bij BUR Health.

Op tv

Nico kwam meermaals op tv. 

Zo was hij op SBS6 bij Missions Impossible. Hij werd gevraagd om een kandidaat te helpen met sporthypnose en in dit specifieke geval het slaan van een ‘hole-in-one’. 

Ook met Idols werkte hij mee in de Galileo editie. Iemand die niet kan zingen gaat via 3 methodes testen hoe hij beter kan zingen. Vanaf 4:44 gaat hij aan de slag met hypnose. Nico doet een DTI op de kandidaat, waarmee hij hem in Frans zanger Duijts laat stappen.

Op 101.tv helpt Nico van haar spinnenangst af.

De Youtuber Gewoon Thomas gaat voor zijn reeks #GewoonDoen uitdagingen aan die kijkers hem instuurden. Daar zat hypnose bij en Thomas nam contact op met Hypnose Instituut Nederland en Nico Jacobs mocht Thomas onder hypnose brengen. Nico hielp tijdens deze video Thomas van het nagelbijten af. 

Nico persoonlijk

In 1971 kwam Nico ter wereld. Zijn schoolperiode was niet zo aangenaam aangezien hij vaak gepest werd. In 1999 wilde hij dat hier een einde aan kwam en startte met Aikido. Ondertussen draagt hij de zwarte band, 3e Dan. Hij gaf hierin ook les in zijn eigen aikido school aan zowel kinderen als volwassenen. Daar geeft hij ze ook zelfvertrouwen mee.

Nico jacos aikido

Aangezien een veelvoorkomende reden voor pestgedrag overgewicht is, ging Nico een opleiding volgen tot gewichtsconsulent.

Aanbod van Nico Jacobs

Bij Nico Jacobs kan je zowel terecht voor een persoonlijke hypnotherapie sessie en voor coaching, maar ook als hypnotherapeut die een eigen praktijk wilt starten. 

Workshops & trainingen

Met zijn jarenlange ervaring als hypnotherapeut en hypnose trainer heeft Nico heel wat kennis die hij goed kan overbrengen op hypnotherapeuten die willen starten of willen groeien.

Succesvol starten met je praktijk

Wil jij graag starten met je eigen hypnotherapiepraktijk en dit meteen goed aanpakken dan kan je gebruik maken van de jarenlange praktijkervaring van Nico Jacobs. Met zijn programma Succesvol starten met je praktijk.

Via dit online programma krijg jij een stappenplan zodat je precies weet wat je wel en wat je niet moet doen. Je zal durven te ondernemen en komaf maken van belemmeringen en angsten. Je komt er achter hoe je je als professional kan presenteren en zichtbaar maken. Je weet precies hoe je cliënten kan ontvangen en verder helpen.

Membership praktijkmakers

Via het membership praktijkmakers krijg je gedurende 6 maanden begeleiding om te groeien met jouw praktijk. Je hebt administratief alles in orde voor je praktijk, je hebt een website en misschien wel een e-maillijst. Toch vind je sommige zaken nog moeilijk zoals het vinden van nieuwe klanten, omgaan met moeilijke klanten of heb je je draai nog niet echt gevonden. Dan kan de begeleiding van praktijkmakers je verder helpen.

Je zal leren van de anderen in de groep en van de begeleiders Nico Jacobs en Anneke Dusseljee. Elke maand komen jullie online samen en dit gedurende een half jaar. Samen kijken jullie naar hoe het telefoongesprek en het intakegesprek verlopen.

Ook krijg je feedback op een eigen opgenomen sessie. Je zal zo steeds beter worden in gesprekstechnieken. Verder wordt er ook veel aandacht besteed aan promotie zodat er ook daadwerkelijk cliënten bij je komen.

Coaching

Bij Nico kan je terecht voor verschillende vormen van uitgebreide coaching: impact coaching plus, sportprestaties, missie en zingeving.

Impact coaching plus traject

Het impact coaching plus traject is er voor je als je op een punt bent gekomen waar je je afvraagt, ‘hoe ben ik hier gekomen’, je doet iets maar het past eigenlijk niet bij je. Met het volgen van het plus coaching traject zullen er nieuwe mogelijkeheden voor je komen omdat je ontdekt wie je diep van binnen eigenlijk bent.

Gedurende een half jaar krijg je begeleiding van Nico en door zijn hypnosesessie hef jij blokkades op en weet je wat jouw leven zin geeft en wie je echt bent.

Sportprestaties verbeteren

Voor een optimale fysieke conditie is het noodzakelijk dat je ook de beste mentale conditie hebt. Weet je dat je eigenlijk beter kunt, maar weet je niet goed hoe, of blijven je sportprestaties achter in vergelijking met anderen, dan kan je aan de slag met ImpactCoaching sportprestaties.

Iets in jou kan je tegenhouden om je sportprestaties op niveau te houden. In dit coachingstraject kom je achter deze blokkades.

Gedurende een half jaar ga je via hypnosesessies je sportprestaties aanzienlijk verbeteren. Je leert o.a. visualisatietechnieken, meditatietechnieken en ademhalingstechnieken. Verder zal je eerdere sportprestaties herbeleven.

Impact Coaching Missie

Kom achter het doel van jouw leven d.m.v. hypnose. Mis je passie en gedrevenheid die je vroeger misschien wel had? Zit je missie als ondernemer niet op punt dan kan je zomaar je succes kwijt raken. Zeker als je je hart negeert.

Impact Coaching missie is een traject van een half jaar waardoor je maandelijks door middel van een hypnosesessie je belemmerende overtuigingen opspoort en verwijderd, kijkt naar nieuwe mogelijkheden en een nieuwe missie gaat vaststellen.

Hierdoor zal je weer met nieuwe energie kunnen ondernemen.

ImpactCoaching Medicinewheel (Zingeving)

Je hebt zowat alles bereikt en materieel niks tekort en dan kom je ineens op een punt waarbij je denkt ‘is dit alles?’ Je voelt je misschien wel leeg en wilt meer zingeving .

Door het toepassen van meerdere technieken kom je samen met Nico achter het doel van jouw leven. Wat wil jij neerzetten, waarom ben je hier? Je zal een verschil gaan maken

Het ImpactCoaching Medicinewheel is een halfjaar traject met 6 hypnosesessies. Je zal aandacht besteden aan elk niveau van de piramide van Bateson.

Audiosessie belemmerende overtuigingen transformeren

Deze mp3 is trancewerk voor gevorderden. Je krijgt een instructie mp3 en een audiosessie van 50 minuten.

Je praktijk succesvol maken – 5 daagse challenge

Met deze challenge krijg je 7 tips en 5 video’s. Je leert o.a. hoe je meer cliënten krijgt, meer omzet, maar ook meer vrijheid.

Gratis

Online masterclass “De blauwdruk van je praktijk”

In het webinar De blauwdruk van je praktijk heeft Nico Jacobs het over de 4 pilaren voor een droomstart: profilering, presentatie, professionalisering, en planning.

Certificeringen en diploma’s van Nico Jacobs

  • Hypnotherapie Practitioner (Hypnose Instituut Nederland)
  • Hypnotherapie Master Practitioner  (Hypnose Instituut Nederland)
  • Hypnotherapie Master 3.0 (Hypnose Instituut Nederland)
  • Javanese magnetist, mesmerisme (International Mesmerism & magnetism Association)
  • Medicine Wheel the four winds, shamanism (BUR Health)
  • Shamanic teacher (BUR Health)
  • Gewichtsconsulent (LOI)
  • 3e Dan Aikido