Gratis hypnose: 16 gratis te downloaden mp3’s, ebooks, cursussen en webinars

Ben je nog aan het kijken of hypnose iets voor je is, dan kan het interessant zijn om te starten met een gratis hypnose sessie in de vorm van een mp3, een gratis hypnose e-book of gratis hypnose cursus.

Op deze pagina verzamelen we alle gratis hypnose producten. Je zal dus gestuurd worden naar de website van de desbetreffende hypnotiseur of hypnose opleidingsinstituut waar je de gratis hypnose kan downloaden.

Schrijf je gratis in en gooi je ballast weg

Bekijk alvast de eerste video over de GOOI-formule. Vervolgens meld je gratis aan voor de masterclass en per 5 aanmelding plant Hypnose Instituut Nederland een boom. Ben je er klaar voor om jouw ballast weg te GOOI-EN en met een frisse start 2024 in te vliegen? Ben je klaar om te kiezen voor jezelf?

Gratis hypnose webinars

GOOI-formule

Op 29 november om 20:00 uur lanceert Edwin Selij zijn nieuwe masterclass “GOOI-formule”. Ben je klaar om jouw ballast weg te gooien en met een frisse start 2024 in te vliegen? Schrijf je dan zeker in.

Hypnose Mastery

De Hypnose Mastery is een webinar gegeven door Edwin Selij. Je gaat de geheimen van hypnose ontdekken en de 12 stappen leren om iemand in en uit hypnose te halen. Je hebt meerdere datums waaruit je kan kiezen om deze Hypnose Mastery te volgen.

In één keer stoppen met roken

Volg gratis het webinar in één keer stoppen met roken van stoppen met roken specialist Marcel Borst. Hij deelt o.a. zijn 13 beste methodes.

Slank met de Virtuele Maagband

In dit webinar leer je dat je moeiteloos kan afvallen en jezelf goed voelen door mindel van hypnose. Je hebt meerdere datums waaruit je kan kiezen voor dit gratis webinar van Yvonne Thuijs.

De Exacte Drie Stappen “Moeiteloos Afvallen” Formule Waarmee Afvallen Automatisch Gaat

Sarina Baas laat je de exactie stappen die nodig zijn om af te vallen zonder gedoe. Heb je alle diëten al geprobeerd en ben je klaar met calorieën tellen, dan is dit webinar wat voor jou.

Zonder dieet blijvend op je streefgewicht!

In dit webinar leer je de controle terug te pakken over je eetgedrag, ontdek je Wat de 5 onmisbare pijlers zijn om je streefgewicht te behalen en Hoe je op een gezonde en veilige manier, alles mag eten en toch afvalt.

Gratis hypnose ebooks

Hypnose maakt mensen beter (ebook)

  • In 6 stappen leren hypnotiseren
  • Kinderen zijn al in hypnose
  • Waar kan je hypnose voor gebruiken?

Verlos jezelf van negatieve gedachten en verminder onrust

In dit gratis ebook van Rosalie van Gils leer je hoe je In 6 fasen meer grip krijgt op je gedachten.

Verlos jezelf van negatieve gedachten en verminder onrust - gratis ebook van Breinfijn

Ik stop wel – in één keer stoppen met roken door hypnose

Stoppen met roken - gratis ebook van Marcel Borst

Met de informatie uit dit gratis e-book kun jij de beste keuze maken om te stoppen met roken. Na het lezen van dit e-book begrijp je meteen waarom het altijd zo moeilijk was om te stoppen en waarom het nu heel eenvoudig zal zijn om te stoppen. 

NLPro-Magazine

NLP en hypnose magazine, gratis te downloaden

Gratis magazine met ontwikkelingen op het gebied van NLP en hypnose. Daarnaast ook praktijkverhalen.

#26 tips tegen emotie-eten

26 tips emotie-eten - gratis ebook

Sarina Baas geeft je 26 tips tegen emotie-eten. Krijg terug de controle over eten en laat je zin in snoep verdwijnen.

Emoties de baas

Emoties de baas

Dit e-book geeft je inzicht in je emoties en reikt je 10 tips aan waardoor je weer de baas kunt worden over je eigen emoties, in plaats van andersom.

Een waardevolle kijk in je onderbewustzijn

Een waardevolle kijk in je onderbewustzijn - gratis ebook

In dit e-book kom je meer te weten over je onderbewustzijn, vind je de sleutel naar jezelf en leer je hoe je die diepliggende intelligentie aanstuurt die voor 95% verantwoordelijk is voor alles wat je doet. 

Gratis hypnose mp3 sessie

Bekijk hier de gratis hypnose mp3’s. We vullen deze steeds aan als we er nieuwe tegen komen.

Hypnose afslank sessie

Gratis hypnose sessie voor afslanken

Ben jij klaar met teleurstellingen, wil je wil makkelijker gezonde keuzes maken, beter in je vel zitten, een relaxte relatie met eten, meer zelfvertrouwen krijgen? Dan is deze gratis mp3 wat voor je.

Gratis Hypnose en NLP video

7 NLP-gewoontes & tips voor een kick-ass leven

Het NLP college heeft een gratis video voor je waarin je 7 kleine NLP-gewoontes leert voor een leuker leven.

Gratis Hypnose cursus

Minicursus hypnose

Gratis hypnose cursus van Milan Somers

In deze minicursus van Response Instituut leer je stapsgewijs hoe je hypnose toepast. Je kan deze cursus van Milan Somers gebruiken voor je eigen persoonlijke of professionele ontwikkeling.

De regie pakken

De regie pakken over je leven - gratis NLP cursus

In deze minicursus van Response Instituut leer je hoe je de regie terug pakt over je leven. Je kan deze cursus van Milan Somers gebruiken voor je eigen persoonlijke of professionele ontwikkeling en leert de basis van NLP.